Είδη πάρτυ: 6 πανέξυπνα tips για να κερδίσετε χρήματα

Όλα τα παιδιά ονειρεύονται ένα υπέροχο πάρτυ για τα γενέθλιά τους και όλοι οι γονείς θέλουν να τους το προσφέρουν. Το θέμα, όμως, είναι ότι ένα παιδικό πάρτυ κοστίζει. Ο μπουφές με το φαγητό, τα είδη πάρτυ και διακόσμησης, ίσως κάποιος ανιματέρ, η τούρτα που πρέπει να είναι μεγάλη και εντυπωσιακή, τα δωράκια σε κάθε καλεσμένο στο τέλος και η λίστα συνεχίζεται…
Σε αυτό το πρόβλημα ευτυχώς υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να γλιτώσετε αρκετά χρήματα χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

ειδη παρτυ

Απογευματινό πάρτυ

Το φαγητό είναι ίσως το μεγαλύτερο έξοδο σε ένα πάρτυ και μπορείτε να το γλιτώσετε με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Απλώς ξεκινήστε το πάρτυ γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν όλοι θα έχουν φάει για μεσημέρι και θα είναι νωρίς να περιμένουν δείπνο. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε έναν όμορφα στολισμένο μπουφέ, όμως μπορείτε να περιοριστείτε σε snacks, όπως τοστ, τυροπιτάκια, φρουτάκια και χειροποίητα κουλουράκια.

Διπλό πάρτυ

Αν το παιδί έχει γενέθλια σε κοντινή ημερομηνία με κάποιο φίλο του, μπορείτε να οργανώσετε ένα διπλό πάρτυ. Κάτι που σημαίνει τα μισά έξοδα και τη μισή ευθύνη μοιρασμένη με τους γονείς του άλλου παιδιού. Φροντίστε απλώς να έχει κάθε παιδί τη δική του τούρτα.

Είδη πάρτυ online

Το να αγοράσετε διάφορα είδη πάρτυ, όπως τα πιάτα και τα ποτήρια, τα μπαλόνια και τις γιρλάντες καθώς και άλλα διακοσμητικά, από κάποιο online κατάστημα σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από πολύ καλές προσφορές, επειδή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχει τα έξοδα ενός φυσικού μαγαζιού. Αν ξεκινήσετε από νωρίς την έρευνά σας και έχετε χρόνο για ψάξιμο και συγκρίσεις, τότε σίγουρα θα βρείτε πολύ όμορφα είδη πάρτυ σε οικονομικές τιμές.

Ηλεκτρονικές προσκλήσεις

Στην εποχή που τα περισσότερα παιδιά -και φυσικά οι γονείς τους- έχουν το δικό τους smartphone, δεν έχει νόημα να στείλετε τις πατροπαράδοτες προσκλήσεις. Ένα χαρούμενο email ή ένα event στο Facebook είναι αρκετά, για να διαδώσετε το μήνυμα.

Πινιάτα

Αντί για μεγάλα μπαλόνια και εντυπωσιακά στοιχεία, τοποθετήστε μια πινιάτα σε περίοπτη θέση. Τα παιδιά θα δώσουν όλη τους την προσοχή εκεί και πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε καν ανιματέρ, αφού θα είναι αρκετό το παιχνίδι με την πινιάτα. Επιπλέον, τα παιδιά θα πάρουν δωράκια από αυτή, όταν ανοίξει, όπως σοκολατάκια, καραμέλες και παιχνιδάκια.

πινιατα

Χειροποίητα είδη πάρτυ

Ζητήστε από το παιδί σας να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει και να δημιουργήσει ξεχωριστές δημιουργίες ζωγραφίζοντας. Σίγουρα, μπορείτε να φτιάξετε μαζί του χειροποίητες γιρλάντες αλλά και να μετατρέψετε ένα σκέτο μπαλόνι σε κάτι πολύ εντυπωσιακό ζωγραφίζοντάς το σε διάφορα χρώματα.

Posted by: dhmosastakougradmin on Category: Διασκέδαση