Γίνεσαι κουμπάρος; Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να τα πας περίφημα

Ο κολλητός ή η κολλητή σου σου ζήτησε να γίνεις κουμπάρος και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που παντρεύεις κάποιον, είναι πολύ λογικό να πελαγώνεις. Τριγυρίζουν δεκάδες ερωτήματα μέσα στο μυαλό σου. Σκέφτεσαι μήπως θα πρέπει να επισκέπτεσαι μαζί με το ζευγάρι κάθε αίθουσα γάμου που θα θέλουν να δουν, αναρωτιέσαι σε ποιους πρέπει να πάρεις δώρο, δεν ξέρεις πώς πρέπει να φερθείς και γενικά οι δεκάδες απορίες σου σε έχουν αγχώσει σε βαθμό να θες να αρνηθείς την τιμητική αυτή πρόταση. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, αφού η εμπειρία αυτή θα είναι απόλυτα θετική για σένα και θα τη θυμάσαι πάντοτε με χαρά και περηφάνια.

 

koumparos

 

Αν είσαι άντρας και πρόκειται να γίνεις κουμπάρος, τα πράγματα είναι σχετικά πιο εύκολα για σένα, αφού λογικά θα είσαι φίλος του γαμπρού, ο οποίος παραδοσιακά είναι πολύ πιο ήρεμος και χαλαρός σε σχέση με τη νύφη. Τα καθήκοντά σου είναι λίγο πολύ τα εξής: Είσαι ο υπεύθυνος να οργανώσεις το bachelor του γαμπρού. Αν αυτό σου μοιάζει τέλειο και δεν σε αγχώνει καθόλου, αλλά μάλλον το περιμένεις με ανυπομονησία, οφείλουμε δυστυχώς να σε ενημερώσουμε ότι από συγκεντρώσεις έχεις και άλλες υποχρεώσεις. Θα πρέπει να παρίστασαι σε κάθε σημαντική εκδήλωση των μελλονύμφων όπως αρραβώνες και οικογενειακά τραπέζια, αφού πλέον είσαι κι εσύ μέλος της οικογένειας. Επιπλέον, επειδή τη μέρα του γάμου και της δεξίωσης θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα για το χώρο, καλό είναι να επισκεφτείς μαζί με το ζευγάρι την εκκλησία και την αίθουσα. Αν βαριέσαι να πηγαίνεις με το ζευγάρι σε κάθε αίθουσα που θέλουν να επιθεωρήσουν, πήγαινε σε αυτή που έκλεισαν τελικά, άλλωστε αυτό θα το ξέρουν πολύ καιρό πριν. Κατά τα άλλα τα πράγματα είναι εύκολα. Φόρα ένα καλαίσθητο κοστούμι, αγόρασε στο ζευγάρι ένα δώρο ανάλογα με τις ανάγκες του και τη μέρα του γάμου συνεννοήσου με τον ιερέα για τις λεπτομέρειες, άλλαξε τα στέφανα και τις βέρες και φρόντισε έπειτα στη δεξίωση να είσαι η ψυχή του πάρτι.

 

Αν είσαι γυναίκα και σου προτάθηκε κουμπαριά από την καλύτερή σου φίλη, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα για σένα, μιας και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το άγχος και τις αγωνίες της νύφης σαν καλή φίλη. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι υποστηρικτική και να εκφράζεις την άποψή σου για το νυφικό, τις μπομπονιέρες και το στολισμό της εκκλησίας χωρίς να γίνεσαι επικριτική ή να θες να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μην ξεχάσεις να απαθανατίζεις τις στιγμές σε φωτογραφίες που θα φτιάξουν στη συνέχεια ένα όμορφο κολάζ για να το βλέπετε αργότερα και να γελάτε. Και όσο για το δικό σου άγχος για το τι θα φορέσεις, καλό είναι να αγοράσεις ένα φόρεμα που θα ταιριάζει με το νυφικό, χωρίς όμως να είναι πολύ εντυπωσιακό. Άλλωστε, η πρωταγωνίστρια της μέρας είναι η νύφη κι εσύ δεν θες να την επισκιάσεις.

Posted by: dhmosastakougradmin on Category: Διασκέδαση