Οι δεξιώσεις της ζωής σας

Οι στιγμές ευτυχίας και χαράς της ζωής σας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Μπορεί να είναι γάμος ή βάφτιση αυτό που σας γεμίζει χαμόγελα, μπορεί να πρόκειται για δεξιώσεις για μια σημαντική επιτυχία της ζωής σας, για γενέθλια και για πολλά πολλά ακόμη. Όλα τα παραπάνω έχουν, όμως, πλέον έναν κοινό παρονομαστή. Σε ένα από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα, πρέπει να «σημειώσετε» τη διεύθυνση που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση των εκδηλώσεών σας.

 

Ένα υπέροχο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην πλέον κοσμοπολίτικη περιοχή των νοτίων προαστίων μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον για μοναδικές στιγμές. Με τρεις αίθουσες δεξιώσεων και ένα υπέροχο, ειδυλλιακό και μαγευτικό κήπο με πισίνα θα διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους φίλους σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Ένα πλήθος παροχών, υπηρεσιών και υποδομών καλύπτει και ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη, όνειρο και επιθυμία, όποια εποχή κι αν πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου ή της βάφτισης του παιδιού σας.

 

δεξιωσεις

Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόταση γάμου και η επιλογή του μονόπετρου είναι οι πιο δύσκολες υποθέσεις σε ένα γάμο. Όμως, μετά το πολυπόθητο ναι, σειρά έχει η οργάνωση της δεξίωσης του γάμου. Και μπορεί να πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη και γεμάτη ευτυχία στιγμή, δεν παύει όμως λόγω της απαιτητικότητας της διοργάνωσης να γεμίζει άγχος το ζευγάρι. Για το λόγο αυτό, η πλειονοψηφία των μελλόνυμφων απευθύνεται σε μια εταιρεία εκδηλώσεων ή σε ένα ξενοδοχείο. Οι ειδικοί συνεργάτες τους έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για να αναλάβουν τα πάντα στην εντέλεια. Ως αποτέλεσμα, η δεξίωση θα γίνει ένα πετυχημένο πάρτυ αγάπης, ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο σε κάθε προσκεκλημένο. Μπορεί, λοιπόν,  ως μελλόνυμφο ζευγάρι να πανικοβάλλεστε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και λεπτομερειών, δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι πρόκειται απλώς για μια ευκαιρία να γλεντήσετε με όλους τους δικούς σας ανθρώπους μοιραζόμενοι μαζί τους τη χαρά σας.

 

Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε κάθε λεπτομέρεια για εσάς. Οι τρεις αίθουσες δεξιώσεων και ο υπαίθριος χώρος της πισίνας μπορούν να στολιστούν ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σας. Η άψογη αρχιτεκτονική των χώρων μας σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε γωνιά. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα -ανάλογα με το είδος του μπουφέ που θα επιλέξετε- να διαμορφώσετε και τη διαρρύθμιση του χώρου. Με τους ειδικούς μας στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων, εσείς το μόνο που θα έχετε να σκεφτείτε είναι ο πρώτος χορός κάτω από το φως των πολυελαίων με θέα στον φωτισμένο κήπο. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

 

Η ίδια αίθουσα που θα γιορτάσετε τη χαρά του γάμου σας μπορεί στη συνέχεια να φιλοξενήσει και τη δεξίωση της βάφτισης του καρπού της σχέσης σας. Οι αίθουσές μας μπορούν να ντυθούν στα ροζ ή τα γαλάζια, ο χώρος να γεμίσει τραγούδια και χρωματιστά μπαλόνια και να αντηχεί παιδικά γέλια. Η δεξίωση της βάφτισης της πριγκίπισσας ή του πρίγκιπά σας θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν μια μέρα που θα θυμούνται για καιρό, παίζοντας και χοροπηδώντας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου μας.

 

Ο εορτασμός κάθε είδους ευτυχίας σας έχει αποκτήσει πλέον έναν προορισμό.

 

Μπείτε στο Fenix.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Posted by: dhmosastakougradmin on Category: Διασκέδαση